Salsa for Sjov

Undervisning i Salsa i Aarhus

Salsa under COVID 19

Vi følger nøje øje med i udviklingen angående covid-19-smitten i Aarhus, samt myndighedernes retningslinjer angående dans. Som det ser ud nu, må vi forsat danse under visse betingelser, hvilket vil blive uddybet i det følgende:
Pga. myndighedernes covid-19-retningslinjer til dans kommer vi ikke til at skifte partnere undervejs i timen, som vi ellers plejer at gøre. I stedet kommer I til at danse med den samme partner hele timen igennem. Man behøver dog ikke være tilmeldt i par for at kunne deltage, idet vi sætter jer i par, når I kommer til timen. På alle vores hold vil vi sørge for, at der er lige mange mænd og kvinder tilmeldt, således alle kan få en partner til timen. Dog kan vi ikke gardere os mod afbud undervejs i sæsonen, og I kan derfor komme til også at skulle med en fra eget køn undervejs i sæsonen, hvis der en dag er mangel på kvinder eller mænd. Hvis vi er ulige antal har vi også en løsning, så uanset hvad har vi en partner til jer hver gang.
Udover at vi undlader partnerskift, vil vi desuden have fokus på afstand mellem parrene og have håndsprit tilgængelig ved timerne. I er naturligvis samtidig mere end velkomne til også selv at medbringe håndsprit, mundbind osv., således I passer på jer selv bedst muligt. Såfremt retningslinjerne ændrer sig, vil vores tilgang til undervisning også ændre sig.
Hvis du spørgsmål, så skriv endelig til bagge2109@gmail.com
Vi ser frem til at danse med jer!
Venlig hilsen: Yasmin, Carlos og Sebastian, Salsa for Sjov

 

Next Post

Previous Post

© 2021 Salsa for Sjov

Theme by Anders Norén