Salsa for Sjov

Undervisning i Salsa i Aarhus

tilmelding til efterårssæsonen 2022

Hos Salsa for Sjov åbner vi for tilmeldingen til vores nye begynderhold i salsa d. 3 maj 2022. Sæsonen starter tirsdag d. 6. september 2022. Det er både muligt at tilmelde sig alene og i par. Læs mere nedenfor.

 

Begynderhold i Salsa  – Efterårssæson 2022

Sæsonstart: d. 6 september 2022 (9 gange)

Tidspunkt: Tirsdag kl 17.00-17.50

Sted: Beboernes Hus, Sølystgade 30, Aarhus C

Pris: 450.- pr. person

Tilmelding: via Mobilepay til 148864

Skriv navn(e), tlf-nummer og holdnavn “Begynderhold” ved tilmelding.

OBS: Når du har overført, er du automatisk tilmeldt holdet. Læs mere nedenfor i afsnittet: “om tilmelding til vores hold”.

 

Om tilmelding til vores hold:

Tilmelding foregår via mobilepay til 148864. Din tilmelding er gået igennem, når du har betalt. Derefter skal du blot møde op til sæsonstart. Hold derfor gerne øje med vores hjemmeside og facebookside for løbende informationer om din sæsonstart.

Når du tilmelder dig, skriver du navn(e), tlf-nummer og holdnavn (fx “begynderhold”) i kommentarfeltet i Mobilepay. Det er både muligt at tilmelde sig alene og i par. Hold dog øje med, om holdet er udsolgt, hvilket vil fremgå i beskrivelsen af det gældende hold. Såfremt vi på holdet får skæv kønsfordeling, afmelder og refunderer vi ud fra senest tilmeldte på holdet.

Skriv en mail til bagge2109@gmail.com, hvis du har spørgsmål til tilmelding.

 

Om vores undervisning:

Hos Salsa for Sjov vægter vi det sociale ved dansen tungt. Det skal være sjovt at danse, og på holdene tilstræber vi derfor at opbygge et stærkt fællesskab med plads til alle. Det sociale formål afspejles ved, at vi i vores undervisning skifter partnere undervejs og ved, at vi indimellem danser “fællesdanse”, hvor alle er med i samme dans. Derudover holder vi løbende sociale arrangementer, såsom julesalsa, Salsa i Domen mv. Det er med andre ord vores klare mål, at vores elever ikke blot bliver dygtige til salsa, men at de også samtidig får en masse gode og sjove sociale oplevelser med Salsa for Sjov undervejs.

 

Alt det med småt:

*Vi refunderer tilmeldinger til og med d. 15. august 2022.

Next Post

© 2022 Salsa for Sjov

Theme by Anders Norén